You are here:

Actituds i expectatives de l's educatiu de les xarxes socials en els alumnes universitaris
ARTICLE

, , , , Universitat Rovira i Virgili

RUSC. Universities and Knowledge Society Journal Volume 8, Number 1, ISSN 1698-580X Publisher: Universitat Oberta de Catalunya, University of New England

Abstract

Les xarxes socials, que els ltims anys han comportat una autntica revoluci en la manera de relacionar-se, encara continuen essent poc presents en l'mbit acadmic: les ocasions en qu es fan servir sn allades i poques tenen continutat. En aquest context, volem reflexionar sobre l'actitud que els mateixos estudiants tenen envers l's, l'aprofitament didctic i les potencialitats que les xarxes socials presenten en l'mbit educatiu. Per a aquesta reflexi ens hem valgut d'una enquesta feta entre els estudiants. La intenci s que l'estudi d'aquesta actitud inicial sigui el pas previ necessari per a trobar les claus perqu l'alumnat accepti i materialitzi el potencial educatiu de les xarxes socials.

Citation

Espuny Vidal, C., Gonzlez Martnez, J., Lleix Fortuo, M. & Gisbert Cervera, M. (2011). Actituds i expectatives de l's educatiu de les xarxes socials en els alumnes universitaris. RUSC. Universities and Knowledge Society Journal, 8(1),. Universitat Oberta de Catalunya, University of New England. Retrieved May 26, 2019 from .

Keywords